Претражи овај блог ЋИРИЛИЧНИМ фонтом!

Здраво, ђаци (и остали)!

Добро дошли на блог стране пројекта "Јеца Едукација". 


На овом блогу, превасходно намењеном ученицима виших разреда основне школе, обрађујемо градиво српског језика и књижевности, али на нешто другачији начин од уобичајеног.
Ово нису школске лекције, већ помоћно едукативно средство замишљено за употпуњавање наученог на нашем Јутјуб каналу.


Како да претражим овај блог?


  Претраге на овом блогу можете вршити
  • Ћириличним писмом, уношењем жељеног наслова лекције у пољу претраге (ПРЕТРАЖИ).
  • Прегледом листе кључних речи са десне стране (МАТЕРИЈАЛ ПО НАСЛОВИМА).
  • Избором из наслова материјала након прегледа по разредима (СВИ ТЕКСТОВИ ПО РАЗРЕДИМА).
 Предлажемо да увек прво прочитате лекцију у свом уџбенику и школској свесци, погледате видео на нашем јутјуб каналу, а затим утврдите знање на овом блогу.


Како је груписан материјал на овом блогу?

Материјал на овом блогу груписан је по разредима. Мени испод насловне слике разврстава документе по насловима, за сваки разред понаособ, док листа разреда са десне стране води на странице које садрже СВЕ материјале и постове везане за дати разред.
Уколико на дну странице постоји линк ПОЧЕТНА, она вас води назад на почетну страницу, док линк СТАРИЈИ ПОСТОВИ, омогућава приступ новим странама са још већим бројем постова. Исто важи и за линк НОВИЈИ ПОСТОВИ.

Посетиоци који блог посматрају преко паметног телефона имају опцију коришћења ДЕСКТОП ВЕРЗИЈЕ (верзије за рачунар) путем линка у доњем делу сваке странице блога. Ту су им доступне и опције претраге листе кључних речи. Наравно, увек се могу вратити на "ВЕРЗИЈУ ЗА МОБИЛНИ ТЕЛЕФОН", кликом на истоимени линк у доњем делу сваке странице.

Срећно читање. Све најбоље у даљем раду и учењу!

Јеца Едукација, 2020.